Izvor vijesti

Bilo mi je lijepo čuti kako imam lijepu, malu stražnjicu i da sam lijepa. Takvi su mi komplimenti godili, rekla je francuska glumica Brigitte Bardot (83). Tvrdi da ju nitko nikada nije zlostavljao na snimanjima, a ističe da je pokret protiv seksualnih predatora, koji su pokrenule njezine kolegice u Hollywoodu, licemjeran, smiješan i nezanimljiv. 

Glumica se složila s kolegicom i sunarodnjakinjom Catherine Deneuve (74) koja smatra da se muškarci nakon brojnih optužbi ne mogu ni upucavati ženama. 

– Mnoge glumice su ‘zločeste i flertuju s redateljima kako bi dobile ulogu te onda kasnije govore da su ih zlostavljali. Tako da im to zapravo više šteti umjesto da doprinese – ispričala je Bardot. Smatra da se ovim optužbama skreće pozornost s važnih tema o kojima bi se moglo raspravljati. Ona se kao i Denevue složila s otvorenim pismom koji je potpisalo 100 Francuskinja. 

– Muškarce se odjednom blati ako za vrijeme poslovne večere pričaju o intimnim stvarima ili ako šalju ‘seksualno nabijene’ poruke ženama kojima nisu privlačni. Muškarce odjednom tjeraju s radnih mjesta, čak i kada samo dotaknu nečije koljeno ili pokušaju ‘ukrasti’ poljubac. Silovanje je zločin, ali upucavanje ženama nije, niti je napadno kada se muškarac ponaša kao džentlmen – napisale su u pismu. 

174175926

174175926

BRIGITTE BARDOT Plavuša koju je svijet obožavao zapravo je bila silno nesretna

Bardot se umirovila od glume 1972. nakon 20 godina karijere, a poznata je kao međunarodni seks simbol. Igrala je u hit filmovima ‘I Bog stvori ženu’, ‘Prezir’, ‘Tri koraka u ludilo, ‘Viva Maria’ te brojnim drugim. Posljednjih godina posvetila se borbi za prava životinja i otvoreno podržava stranku Nacionalna fronta koja se protive međunarodnim integracijama.

Također, pet puta su ju osudili za zločine iz mržnje i platila je velike novčane kazne. 

– Muslimani uništavaju našu zemlju namečući svoju kulturu – napisala je glumica u tekstu koji je objavila na svojoj internetskoj stranici. 

SHARE