Izvor vijesti

Na ljestvici vode Norveška, Švedska, Hrvatska i Francuska sa po četiri boda, no Šveđani i Francuzi imaju utakmicu manje.

Hrvatska rukometna reprezentacija u zadnjim je trenucima stigla do pobjede nad Bjelorusijom u prvoj utakmici drugog kruga Europskog prvenstva. Hrvatska je izborila pobjedu nakon dramatične završnice u kojoj su Bjelorusi imali loptu na minus jedan 30 sekundi prije kraja. Srećom, nisu zabili.

[FOTO, VIDEO] HRVATSKA DO POBJEDE NAKON DRAMATIČNE ZAVRŠNICE: Kauboji sami sebi zakomplicirali život protiv Bjelorusije

POZNATI NOVINAR BIJESAN ZBOG PRAZNIH TRIBINA: Je li ovo razlog što je zagrebačka publika podbacila?

Prvi komentari na utakmicu su zabrinjavajući. Proslavljeni hrvtski rukometaši Mirza Džobma i Goran Šprem, koji trenutno rade kao stručni komentatori RTL televizije nisu imali ništa pozitivno za reći na igru Kauboja.

 Pogledaj fotogaleriju

Šok i nevjerica

“Ajoj, još smo u šoku. Cijelu utakmicu smo plesali po rubu, imali smo pet razlike, pet minuta prije kraja je djelovalo da ćemo lako završiti utakmicu. Jedan šut nas je dijelio od neriješenog i moram priznati da ovo nije dobro. Ne trčimo, izgubili smo kontru, nesigurni smo i osjeća se grč, očito nam je Švedska napravila puno više štete nego što se činilo u prvi mah. S ovakvom igrom nemamo šanse s Norveškom i Francuskom”, kazao je Džomba. S njim se složio Šprem.

“Očekivao sam 10-15 razlike, no tako je bilo loše i  i stresno da me glava zaboljela. Bilo je loše i jako jako opasno. Ovakvom igrom lagano gubimo od Norveške i Francuske. Publika? Veliki minus publici. Ne znam zašto dvorana nije puna. Zagrebačkoj publici dajem minus”, poručio je Šprem.

Na ljestvici vode Norveška, Švedska, Hrvatska i Francuska sa po četiri boda, no Šveđani i Francuzi imaju utakmicu manje. U idućem kolu Hrvatska će 20. siječnja igrati protiv Norveške, a prije toga će snage odmjeriti Švedska i Francuska.

SHARE