Izvor vijesti

To je bila najteža stvar oko koje su se morali dogovoriti nakon prekida. Jennifer i Justin oduvijek se ponašaju prema svojim psima kao da su im djeca, rekao je prijatelj bivšeg glumačkog para Jennifer Aniston (49) i Justina Therouxa (46), piše britanski tabloid The Sun. 

87th Academy Awards - Vanity Fair Party

87th Academy Awards - Vanity Fair Party

NOVI DETALJI Aniston i Theroux se razvode, a nikada nisu ni bili u braku?

Aniston i Theroux su se razišli nakon tri godine veze, a imaju tri psa, mješavinu bijelog pastirskog Dolly, terijera Clydea i i pit bulla Sophie. Glumica je bivšem mužu, koji ima još jednog pit bulla u New Yorku, dopustila da posjećuje njihovu ‘dječicu’, kako im tepaju. Par je sredinom prošlog mjeseca objavio da su prekinuli kako bi spriječili bilo kakva nagađanja. 

IPAK JE UPLETEN? Poruke Brada Pitta pridonijele su krahu braka njegove bivše?

– Ovo smo odlučili zajedno krajem prošle godine. Mi smo dva najbolja prijatelja koji su se odlučili razići kao par, ali se radujemo nastaviti naše dragocjeno prijateljstvo – istaknuli su. Dok su Aniston nakon prekida vidjeli uplakanu i tužnu, Theorux već navodno ima novu djevojku, televizijsku voditeljicu i dizajnericu Alexu Chung (34).

RAZVOD U TIJEKU Aniston: ‘Nije istina da mi je sada Brad rame za plakanje…’

Glumac je zbog nje ‘potegnuo’ do Pariza gdje se odvija tjedan mode, a neki tvrde da je upravo Chung razlog njegovog prekida s Aniston.  Upoznali su se prošle godine preko zajedničkih prijatelja i prije mjesec dana su se družili na Tjednu mode u New Yorku. Nakon toga je voditeljica posjetila glumca na njegovom imanju. 

Chung je prošlog ljeta prekinula sa švedskim glumcem Alexanderom Skarsgårdom (41) nakon dvije godine veze. Skarsgård, koji je poznat po seriji ‘Male laži’, i voditeljica su prekinuli zbog pretrpanog rasporeda i brojnih obveza zbog kojih se nisu mogli često viđati. 

The 24th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals | Autor: OConnor-Arroyo/Press Association/PIXSELLFoto: OConnor-Arroyo/Press Association/PIXSELL – I dalje se vole te imaju puno poštovanja jedno prema drugome – rekao je prijatelj para. 

SHARE